YOGOYA zwangerschapsyoga

De zwangerschapsyoga lessen van YOGOYA worden verzorgd door Aurora van den Berg. Zij begeleidt zwangere vrouwen in hun voorbereiding op de bevalling, in deze bijzondere levensfase op weg naar het moederschap. 

Lesaanbod Haagsch Geboortehuys:

  • Wekelijkse lessen zwangerschapsyoga voor het tweede en het derde trimester 
  • Groepscursussen Natuurlijk bevallen: geboortehoudingen, adem-, massage- en acupressuurtechnieken voor tijdens de bevalling, in samenwerking met Charlotte van den Ende- Simons, arts voor integrale geneeskunde (www.natuurlijkbevallen.nu)
  • Cursussen essentiële oliën tijdens de zwangerschap en bevalling

De cursus Natuurlijk bevallen is bedoeld voor de zwangere vrouw die zich, samen met haar partner, goed wil voorbereiden op de bevalling. Een praktische en doelgerichte cursus, waarbij middelen worden aangereikt die kunnen worden toegepast tijdens de geboorte van hun kindje. 

Voor de wekelijkse ontspanning zijn er de zwangerschapsyogalessen op vrijdag. De les voor het tweede trimester is toegankelijk vanaf 14 weken zwangerschap. De aandacht gaat naar bewustwording van het lichaam, er wordt veel gewerkt aan lichaamshouding tijdens de zwangerschap en de beleving van de zwangerschap op een zo prettig mogelijke manier. In de les voor het derde trimester gaat de aandacht naar de komende bevalling, waarbij ademtechnieken, geboortehoudingen en ontspanning van de bekkenbodem een grote rol spelen.

Aurora geeft ook privélessen aan huis, alleen of samen met je partner. 

Wil je meer weten over data, tijden en kosten ga dan naar:

www.yogoya.nl 

Alle informatie is te vinden op deze website, aanmeldingen en communicatie gaan via Aurora (dus niet via 't Haagsch Geboortehuys). Daar vind je ook de informatie over de Epi-no geboortetrainer en Mama TENS My-time.