Verloskundigen Team

Sigrid Moser
Verloskundige
Petra Schouten
Praktijkassistente
Roos van Krugten
Verloskundige

In de praktijk zijn wij met twee verloskundigen werkzaam. Petra Schouten is als assistente aan de praktijk verbonden. Zij ondersteunt ons bij de spreekuren. Je krijgt haar ook aan de lijn tijdens het telefonisch spreekuur. Vragen die ze niet kan beantwoorden, overlegt ze met ons.

't Haagsch Geboortehuys wil je graag begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed, professionele en persoonlijke zorg zijn daarbij erg belangrijk. Jullie als aanstaande ouders staan centraal, jullie vragen, wensen en behoeften. Wij willen niet alleen medische zorg verlenen, maar ook jullie coach en adviseur zijn. Want zwanger zijn, een kind baren en krijgen is een ingrijpende en kwetsbare gebeurtenis.

Het krijgen van een kind is een natuurlijk gebeuren. Zwangerschap en bevalling vormen een prachtige samenwerking tussen moeder en kind. Als verloskundigen zullen wij dit proces zo goed mogelijk begeleiden. wij geven er de voorkeur aan dit natuurlijk proces niet te verstoren, maar waar nodig adviezen en aangepaste zorg te geven. Daarnaast hopen wij jullie te helpen bij het vertrouwen krijgen in je eigen lichaam en kind.

Wij hopen dat je aan het eind van de zwangerschap weet dat je kundige zorg krijgt van betrokken medewerkers zodat je met vertrouwen de bevalling in gaat. Wij staan hierbij altijd open voor opmerkingen. Laat het weten! Reageren op de gegeven zorg kan mondeling en via de mail.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij onze verloskundige kennis steeds up-to-date houden, daarom volgen wij jaarlijks verschillende bijscholingen. Ook staan wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV.